Тайна сватба: Ето я Джулиана Гани като булка за трети път 
13 септември 2022 05:31 Mobile watches 1154 прочита Mobile comments 1 коментар

 

Джулиана Гани е напът да бие рекорда по сватби на Благо Георгиев. Силиконката май е минала под венчило за трети път, издаде я скандална снимка в социалните мрежи. 

Пловдивчанката и полицаят Теодор много бързо са решили да се оженят и да се врекат във вярност един на друг. 

Плеймйетката пусна кадър в Инстаграм, на който е облечена с булчинска рокля, а на главата си има венче от цветя. Декорът отзад също издава, че става въпрос за сватбено тържество. Облеклото на полицая обаче не отговаря много на етикета за такова събитие, но пък знаем ли към каква мода клони вече днешната младеж. 

Твърде е вероятно кадърът да е част от нова фотосесия, с която искат да обявят новината, която вече не е новост за никого. А именно, че ще стават родители. "Нека бъдем любов, в този изпълнен със злоба свят!! Обичам те", пише под снимките тя. 

Запознати с личния живот на силиконката и новото й завоевание издават, че тя отново ще роди мъжка рожба. За всички е изненада, че този път пази в тайна такова знаково събитие в живота си, вероятно по настояване на бъдещия татко. 

Припомняме, че Джулка има зад гърба си четири годежа и две сватби. Ако наскоро е минала наистина под венчило с новия си приятел, то е напът да стигне Благо Джисъса по бройка сключени бракове. /show. blitz. bg 

 
 

1 коментар
Коментирай
13.09.2022 15:44 | Каруцар
Верно, бах ти скандалната снимка.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката