Ал Пачино поиска Хюрем Султан в харема си 
16 ноември 2020 07:57 Mobile watches 1312 прочита Mobile comments 1 коментар

Ал Пачино поиска Хюрем Султан в харема си 
 
Ал Пачино поиска известната турска актриса Мерием Узерли, станала световноизвестна с ролята си на Хюрем Султан в историческата сага “Великолепният век”, да участва в следващия му проект. Затова тя си е насрочила среща с него в Холивуд, приемайки поканата му, информира турското информационното издание Geje, цитирано от Труд бг. 

Според разпространеното съобщение, холивудският доайен е поканил Мерием да обсъдят негов проект, който според Узерли ще е голяма изненада за всички. Лентата ще бъде заснета от самия Ал Пачино. 

“Съгласих се да се срещнем, но помолих Ал Пачино да изчака до януари. През декември, ако това е волята на Всевишния, ще родя втората си дъщеря и след това съм готова да отлетя за САЩ, за да обсъдя обещаващия проект на Ал Пачино”, споделя Мерием. 

 

Красивата турска актриса успя да предизвика интереса на няколко американски режисьори и продуценти, но засега откликва само на предложението на Ал Пачино. Оказва се, че Мерием комуникира с него от миналата година и оттогава при всяко пътуване до Лос Анджелис тя се среща с холивудската знаменитост. 

 

1 коментар
Коментирай
17.11.2020 19:20 | Делян
Човека има вкус! Вижте каква красавица е Хюрем! Дане би да поиска силиконовата зам. кметица от запаса и мис Падеж, зарязана дори от Камбарион Нещасни!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката