Джулиана Гани: Виждате двама, но скоро ще бъдем четирима 
18 септември 2022 07:12 Mobile watches 853 прочита Mobile comments 1 коментар

 
 
Джулиана Гани най-после потвърди слуховете покрай личния си живот. Тя наистина е бременна от Теодор, с когото е тя след раздялата си бившия си съпруг. 

Гани е изключително щастлива и коменти, че бременността ѝ протича леко. 


Ето какво написа тя: 

"Виждате двама, но скоро ще бъдем четирима! На Кръстовден небето се отваря и искрени желания се сбъдват. Миналата година дните около Кръстовден не бяха леки за мен, а промените в живота ми тепърва предстояха. Въпреки това не губех надежда и си пожелах голямо и щастливо семейство! След няколко месеца се запознах с Теодор, който ме спечели с изключителната си доброта, доблест в професията си, но най-вече с начина, по който се грижеше за детето ми. 

Ще бъдем четирима в началото на следващата година. Бременността ми протича много леко, не съм спирала да пътувам, защото се чувствам отлично. До този момент съм качила 1 кг и 800 грама и изведнъж започнах да ям много пъпеш. Още мислим варианти за имена, защото се отказах да се казва Джулиана, ако е момиче, и Теодор ако е момче. Надявам се да съм отговорила на всичките ви въпроси, ако не - питайте. " 

1 коментар
Коментирай
18.09.2022 16:03 | ГРОБАРИЯ
пич спуснисе една педя по надолу.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката