Жената на Орлин Горанов сватосала Алекс Раева  с благоевградчанина Л.Палаханов 
06 май 2021 09:07 Mobile watches 1675 прочита Mobile comments 5 коментара

 

След куп несполучливи връзки, Алекс Раева откри щастието в лицето на благоевградския бизнесмен Любомир Палаханов. Зад тяхната любов стой жената на Орлин Горанов- Валя. 

Алекс е отдавнашна приятелка със семейство. Горанови и през годините прекарват повече от най-големите празници заедно. Обединява ги общото отношение към нещата от живота и сходните страсти. Раева се гмурка редовно, а Валя и Орлин са запалени по ветроходството. 

Така през 2018-а година, в края на лятото, Горанови и техни приятели за пореден път организират морско пътешествие. Още преди да стъпи на борда на луксозната лодка сред приятелската компания Алекс забелязва особено симпатичен мъж, който веднага й грабва окото. това е бил иманно Любомир. 

Благоевградчанинът също не остава безразличен към Раева. В продължение на седмица на яхтата двамата не спират да общува, водят продължителни разговори, а химията помежду им е тема на разговор за всичките им приятели. След като стъпват на твърда земя, Алекс заминава за Египет на отдавна планирани тренировки по гмуркане. За първи път лети с огромно нежелание и няма търпение да се прибера отново в България и да види Любомир. Той също я чака и връзката им се развива светкавично. 

Месец и половина по-късно вече Раева вече е бременна с първото си дете. Междувременно се решава и на още една голяма житейска промяна. Изоставя живота в родната София, където са майка й и всичките й приятели и се премества в Благоевград, където живеят и днес тримата с малка Лия. 

5 коментара
Коментирай
09.05.2021 08:47 | Ти да видиш!
Забравяте да уточните, че този прекрасен господин по това време имаше жена и деца. Страшна любовна история, няма що! Много морална излезе сватовницата... свършиха се свободните мъже на този свят...
09.05.2021 14:22 | гунчо
НА ТОЗИ БИЗНЕСМЕН БИЗНЕСА МУ Е ДА РАБОТИ ДЪРЖАВНА РАБОТА, А ЪНДЪРА Е ПРЕД ФАЛИТ ДАЖЕ И БЕЗ ДА ПУСКА КАСОВИ БЕЛЕЖКИ...
09.05.2021 14:25 | Мунчо
ТЪП И ПО-ГРОЗЕН ОТ НАСРАН ГЪЗ
03.06.2021 03:42 | Edgarurigo
ли кредит - займы онлайн без отказа рф, кредит онлайн без отказа
03.06.2021 08:30 | Brianmem
you can find out more dodger e
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката