Любопитна история:31-г. се влюби в 60-г. си свекър, който я утешаваше заради проваления й брак, а накрая.. 
05 май 2021 05:21 Mobile watches 952 прочита Mobile comments 1 коментар

  

Американка се омъжи за бащата на бившия си съпруг. Любопитната й история сподели Daily Mail. 

Ерика Куигъл от щата Пенсилвания се омъжила за по-големия брат на приятелката си от училище на 19-годишна възраст. Избраникът й бил на 27 години. След две години двамата се сдобили със син, но скоро след това започнали семейните проблеми. 

Мъжът й я заряза заради друга, но кармата се задейства неочаквано и... 

Джъстин обичал да си стои вкъщи и се задоволявал с малки неща, а жена му градяла кариера, мечтаела да пътува и ходела на автомобилни изложения, организирани от нейния свекър Джеф. 

 Постепенно двамата установили, че имат общи интереси и се сближили. Скоро Ерика започнала да споделя с него и за брачните си проблеми. 

След известно време младата жена решила да се разведе със съпруга си и заедно със сина си се преместила при родителите си. С течение на времето обаче осъзнала, че изпитва чувства към Джеф. Оказало се, че те са взаимни. 

 

Тя обсъдила това с бившия си съпруг, а той я уверил, че няма да възпрепятства новата й връзка. След края на развода Ерика и Джеф се събрали, а малко по-късно узаконили връзката си. Двамата имат момиченце. 

 

Ерика твърди, че продължава да контактува с бившия си. И подчертава, че връзката й с доведения му баща е започнала, след като е била твърдо решена да сложи край на брака с мъжа си. Както и че не той е причината за развода им. 

 

Американката добавя, че голямата разлика в годините не е пречка за отношенията им. Двамата се оженили, когато тя била на 29, а Джефри – на 58. /jenata. blitz. bg 

1 коментар
Коментирай
07.05.2021 16:57 | поручик Ржевский
Море и аз е-бавам млада пизда!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката