Майка остави телефона си за 5 минути и съжали за цял живот 
12 януари 2022 06:27 Mobile watches 2195 прочита Mobile comments 0 коментара

 

Майка на четири деца остана в шок, когато откри, че най-малкото й момиченце я е снимало гола и е изпратила снимката на всичките й контакти. 

30-годишната Емили Шмит от Охайо оставила на двегодишната си дъщеря Карсин да си играе с телефона, докато тя си суши косата, без да предполага, че щастливото дете я снима, докато е гола, съобщава dailymail. co. uk. 

Едва когато получи съобщение от колега, казващо „благодаря за голата снимка“, Емили разбра, че дъщеря й изпратила нейни голи снимки на различни приятели, включително колеги от работа и бивши гаджета. 

 „Бях потресена и засрамена“, казва Емили. „Буквално си мислех, че умрях за минута, след което се наложи да се върна към живота, за да обясня на хората какво се е случило“ 

„Забавно е да имаш толкова диво дете, казваме на всички, че просто е такава“. 

Карсин е изпратила голите снимки на 15 души, включително бивши приятели от университета, познати от работа, бивши клиенти и колеги в брокерската къща за недвижими имоти, за която работи. 

„Това са хора, с които не говоря постоянно, не са ми близки, стари клиенти и колеги или хора, които някога са били влюбени в мен“, споделя още тя. 

За щастие това се случи, така че трябва да се радвам, снимката не се е запазила и никой не е успял да направи екранна снимка. 

Емили се втурнала да се извинява на всички, на които са били изпратени снимките. Някои са били щастливци, че са получили снимка на дупето на Емили, докато на други им е била изпратена снимка на тавана или крака на Емили. 

„Родителите ми притежават брокерската къща за недвижими имоти, за която работя. За да влоши нещата, докато влязах на следващия ден и баща ми, който също е брокер не пропусна да се пошегува и каза „О, вижте, идва порнозвездата на компанията“. 

Емили се готвеше за оглед на къща в неделя, когато получи притеснено телефонно обаждане от приятелката й, която я предупреди снимките. 

„Тогава телефонът ми ме уведоми, че някой ми е изпратил съобщение“, обясни тя. 

„Беше един от моите колеги, който работи с мен. Просто ми написа „благодаря за голите снимки“. Отговорих „какво? “ Макар, че вече знаех. Спомням си, че тази сутрин Карсин беше с телефона ми, докато се приготвях. “ 

Емили сподели неудобната си история в социалните мрежи и се утеши, че не е единствената с унизителни истории за разказване. 

„Всички се смеят. Веднага го публикувах, само защото исках да се извиня, така че всички да знаят какво се е случило, ако го получат, 99 процента от хората избухнаха в смях, защото знаят, че може да им се случи“, разказва тя. 

„Други хора споделят истории за това как тяхното малко дете е било във Facebook Live, докато са били голи. Не съм само аз. 

„Когато се обадих на съпруга си, Дерек, той също избухна в смях. Каза: „Само Карсин би направила това. Разстроен съм, че не ми го е изпратила и на мен. “ 

action-newsbg. eu 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката