Майка заключи сина си в багажника на колата, за да не я зарази с ковид 
13 януари 2022 07:32 Mobile watches 316 прочита Mobile comments 0 коментара

 

41-годишната Сара Бийм в момента е разследвана. Учителката е обвинена, че е заключила 13-годишния си син в багажника на колата си от страх да не се зарази с коронавирус от него. 

Инцидентът е станал в Хюстън, Тексас (САЩ). По време на домашен експресен тест момчето потвърдило коронавирус. Майката напъхала детето си в багажника и го откарала до центъра за тестване. Очевидци чули шум на паркинга и уведомили охраната на входа. Бевин Гордън, мениджър на центъра за тестване, се усъмнил и помолил 41-годишната жена да отвори багажника. Там лежал синът й. Учителката казала на озадачения мъж, че се опитва да изолира детето по този начин. 

Бевин Гордън й казал, че може да тества 13-годишното дете само ако седне на задната седалка в колата. Жената била против придвижването на заразения. На място е извикана полиция. 

В досието по делото се казва: „Майката каза, че е сложила сина си в багажника, за да предотврати евентуална инфекция с COVID-19, докато не го доведе за допълнителни изследвания“. 

Сега полицията повдигна обвинение срещу Сара за застрашаване на живота на дете, предаде bild. de. Жената е преподавала в гимназията Cypress Falls и в момента е във ваканция. 

GlasNews 

 
 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката