Майката на Ергена: Много харесвам Валерия, страхотна е!
22 май 2023 08:24 Mobile watches 666 прочита Mobile comments 1 коментар

 

След края на най-романтичното риалити "Ергенът" сцени от финала на предаването се превърнаха в най-обсъжданите теми в социалните мрежи. Основният герой обаче не е нито Ергена, нито победителката Валерия, а най-известната свекърва в България - майката на Евгени.

bTV се срещна ексклузивно със семейството на Светла и Танко Генчеви. "Щастливи сме, гушкахме се и с двамата. Имахме възможност да си поговорим повече. Тогава я видях за първи път, имахме само 10 минути, не знаех нищо за нея, бях стресирана. Страхотна е, много я харесвам", каза Светла Генчева, майка на Евгени.

Бащата на Евгени - Танко Генчев също каза, че има топли чувства към избраницата на сина си Валерия. "Много е нежна, мила, позитивна и както казах още по време на шоуто би била прекрасна майка на моите бъдещи внуци", каза Танко Генчев.

А след финалния епизод, в който майката на Евгени и Валерия влязоха в противоборство относно това дали детето трябва да носи нейното име, Светла вече е на друго мнение. "Вече не е задължително да е Светла, важното е да е само "С", това беше просто шега", каза тя.

Танко и Светла Генчеви пожелаха на двамата да се разбират и да се обичат. "Ако имат нужда от помощ винаги ще бъдем зад тях, ще ги подкрепяме, ще помагаме и ще им се радваме много. Определено сме много щастливи", казаха те.

Сайтът "Флагман" пък съобщи, че цялото семейство Генчеви и Валерия са в Бургаско и според изданието оглеждали ресторанти, където да се състои сватбата, предава dir.bg.

Dir.bg

1 коментар
Коментирай
23.05.2023 17:06 | U2
Да бе да. Друго видяхме и чухме по телевизора. Тая хич няма да я бъде за жена, поне не докато не стане на 40 години.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката