Осъдиха на затвор жена, създала десетки фалшиви профили в мрежата, за да тормози бившия си 
19 януари 2022 07:13 Mobile watches 1036 прочита Mobile comments 0 коментара

 

Осъдиха на затвор жена, създала десетки фалшиви профили в мрежата, за да тормози бившия си, пише LADbible. 

Тя е направила около 30 фалшиви профила в Instagram с цел да очерни бившето си гадже. 

Кортни Айрлънд Ейнсуърт, на 20 години от Бракендейл, Рънкорн, Англия, подала 10 жалби в полицията срещу бившия си партньор Луис Джоли. Тя твърдяла, че 22-годишният мъж се опитвал да я наръга. В жалбите си тя посочва още, че младият мъж я е тормозил и преследвал, което довело полицията до шест последователни ареста. 

Според записите, тя е представила изображения на щети по имуществото ѝ и дори показала белег от рана на гърдите си, за която твърдяла, че е от удар с нож, нанесен от Джоли. 

След като прекарал близо четири денонощия в ареста, на него му била разпоредена ограничителна заповед да доближава Ейнсуърт, наред вечерен час и електронна гривна. 

Пред съда Луис признал: “Отслабнах в резултат на всичко това. Загубих съня. Получих паник атаки. Нощем бях в постоянно трепетно безпокойство и всяко почукване на вратата ме превъзбуждаше. ” 

В крайна сметка мъжът се почувствал толковоа изтормозен, че си казал: “По-добре е да умра. ” 

Когато от полицията направили проверка установили най-малко 17 различни профили в Instagram, регистрирани от два от имейлите на Айрлънд-Ейнсуърт, и IP- адреси, отвеждащи към дома и мобилния ѝ телефон. 

По-късно била арестувана и направила самопризнания, още преди Кралската прокуратура да снеме обвиненията си и преследването на Джоли. 

Прокурорът по делото Пол Бласбъри заяви: 

„Тя твърдяла, че бившият ѝ приятел г-н Джоли я тормози и за да накара полицията да повярва, изпратила множество фалшиви съобщения до полицията, за да го приемат сериозно. “ 

В крайна сметка, тя ще изтърпи 10-месечна ефективна присъда и ограничителна заповед в срок от 10 години. 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката