Пак го попиляха от бъзици! Ричард Величков си хвана „кака“ колкото майка му
03 юни 2024 07:34 Mobile watches 1900 прочита Mobile comments 1 коментар

 

 

Сърцето на злополучния брадър Ричард Величков отново е заето. Фитнес треньорът от Мадан се завърна при своя бивша стара тръпка.

Посветени в поредната любовната авантюра на Ричи разкриват доста любопитни подробности. Тунингованата блондинка се казва Мария Чанкова, занимава се със счетоводство и е от Велинград.

Интересна подробност е, че Мария има дъщеря, на възраст близка до тази на Ричард. Фактът, че силиконовата финансистка може да му бъде почти майка, изобщо не притеснява напористия плейбой от „ВИП Брадър“.

Освен че всеки ден са заедно във фитнеса, те открито демонстрират близостта си и на други обществени места.

Хора от близкото им обкръжение твърдят, че на Ричард вече не му се пътува всеки ден до Божурище, където живее, и все по-често остава при Мария.

И двамата имат много сериозен опит в едновременното поддържане на интимни връзки на няколко фронта и само времето ще покаже колко и в каква посока ще се развие сърдечната им тръпка.

Дали не е дошъл моментът Ричард да реализира една своя отдавнашна мечта - да заживее в общ дом с жена, която да го обгрижва и угажда на всичките му прищевки…

 

В интернет зевзеци вече са подпукали Ричи заради голямата възрастова разлика с половинката му. Според тях брадърът си е хванал не кака, а „леля“, и то само защото го издържа. Самият Величков няма кой знае какви възможности – не само финансови, но и интимни.

Припомняме, че той се превърна в един от най-хейтваните мъже след участието си във ВИП Брадър през 2018 г. Тогава той преспа с моделката Розмари, разгласявайки за секса по доста немъжкарски начин. Няколко години по-късно пък се набърка в афера с хранителни добавки, заради която бе уволнен от работа. Скандалът доби толкова големи размери, че след това никой работодател не искаше да чуе за него.

Явно в крайна сметка Ричард е успял да намери компромис както в професионален, така и в личен план…

Hotarena.net

1 коментар
Коментирай
04.06.2024 11:01 | поп Нафърфорий
Прав е пичът, следва принципа: “Хвани си кака да те отрака“. Тресе го Едиповият комплекс!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката