Професия "Младоженка"! Момичета се омъжиха 19 пъти, измамиха избраниците си със стотици хиляди 
06 юни 2021 06:43 Mobile watches 989 прочита Mobile comments 0 коментара

   

 
За случаи, в които мъже имат семейства неподозиращи едно за друго, често се говори в хумористичния фолклор на народите, а в действителност подобни истории се срещат из света. 

Две млади китайки обаче са видели в тази анекдотична ситуация вариант за изкарване на пари. Те умело се възползвали от демографската ситуация в Китай, където мъжете на възраст от 20 до 40 години са повече от своите връстнички с цели 17, 5 милиона. В страната търсенето на невеста може да се окаже доста по-конкурентно занимание, отколкото в други части на света. 
Предприемчивите дами намерили доверчиви ухажори и успели да се „омъжат“ общо 19 пъти. 

Тяхна цел били мъже от селските райони на Китай, а за да не се ракрие измаматау убеждавали избраниците си, че подписване на брачни документи не е необходиво. 

Плячка първоначално се оказвали подаръците, които младоженците и гостите на сватбите давали на мнимата булка, а после идвал ред на суми, вземани от "семейния" бюджет. Така аферистките успели да завлекат половинките си с общо 312 000 долара за период от две години. Как се справяли да бъдат съпруги на толкова мъже? 

Прибягвайки до изтъркан ход, разбира се, на единия съпруг казвали, че отиват при роднини в провинцията, като изчезвали за седмици, а там се срещали с друга своя половинка или търсели нов младоженец. 

Изглежда обаче, дамите, привърженички на полигамните отношения, забравили, че живеят в дигиталния XXI век и не предвидили опасността за действията си от социалните мрежи. 

Един от опарените младежи видял сватбата на собствената си съпруга на живо предаване в мрежата. После издирил жениха и заедно разкрили измамната схема. 

После последвал сигнал в полицията, а към момента опарените съпрузи търсят аферистките заради парите, с които са били завлечени. Глас бг

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката