Проговори милионерът Гущеров: Християн не ме интересува, пропиля всичко, което му дадох
08 юни 2024 08:27 Mobile watches 1648 прочита Mobile comments 1 коментар

Слуховете, че бащата на Християн Гущеров – бизнесменът Добромир, е вдигнал ръце от сина си, се оказаха верни. Двамата не поддържат никакви отношения, като в основата на разрива между двамата стоят милиони левове. 

След скандала със Светлана Гущерова и Кирил Терзиев, Добромир Гущеров бе потърсен за коментар. 

„Не се занимавам с тях, нямам отношения с тях. Нито съм го чул (б. р. сина му), нито ме интересува. Аз съм в Испания“, заяви милионерът пред „Телеграф“. 

На въпрос знае ли, че се твърди, че синът му дължи 300 000 лв. на Терзиев, той отговори: „Не знам, нямам понятие. Нито поддържам връзки с него, нито имам някакви отношения“. Запитан защо и откога си е влошил отношенията със сина и снахата, Гущеров-старши не пожела да отговори. 

Отдавна обаче се говори, че бащата на Християн се е отрекъл от него, след като синът му профукал на хазарт бизнес и имущество за милиони левове. „Освен към Кирил Терзиев, Християн натрупа дългове към още няколко нелегални лихвари и за последните 2-3 години 

разпродаде имущество за над 20 милиона лева – 


раздели се с трите къщи, оставени от баща му Добромир в „Драгалевци“, в центъра на София и в „Бояна“, както и с къщата на татко си в австрийския град Кицбюел, но и след тяхната продажба дължи още много милиони левов“, разкрива източник на „Уикенд“. 

Налага се преди няколко месеца баща му да се прибере по спешност в България, за да анулира множество имотни сделки с фалшиви документи, сключени от Християн. 
Нищо чудно, че към днешна дата Добромир Гущеров не ще и да чуе нито за сина си, нито за снаха си и четирите си внучета. 

Самият Кирил Терзиев пък е категоричен, че освен пристрастен към комара, 

„Преди време ми беше жал за Християн, предоверих му се, защото някога ми беше приятел. Години наред са на хранилка при мен. Моят бизнес е легален – занимавам се със застраховане и имам охранителна фирма. 

Те обаче не могат да се похвалят дори с един трудов ден 

в живота си. Те карат моите коли, осигурих им и детегледачка, защото ми стана жал за четирите им деца. Християн Гущеров от милионер стигна до просешка тояга“, разкрива Терзиев. 

 

1 коментар
Коментирай
10.06.2024 18:16 | Маги Стралка
Силиконката да бяга, докато може, прасето вече няма пари! Имам свободно място край магистралата, ама да побърза, че мераклийки много...
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката