Разделиха ли се Алекс и Дани Петканови? Феновете им със собствено разследване и доказателства 
18 януари 2022 07:24 Mobile watches 956 прочита Mobile comments 0 коментара

 

В началото на годината инфлуенсърът Даниел Петканов намекна, че в живота му предстоят големи промени и заяви, че се надява всичко да е за добро. Той не разкри повече, но една от версиите е, че той и Александра са се разделили. 

А намеци в тази посока не липсват. Последната обща снимка на звездното семейство е от началото на декември, когато са се снимали с доктора, направил емблематичните им ринопластики. 

След това двамата не публикуваха нищо от коледните празници, нищо и от Нова година. От профила на Александра стана ясно, че тя и приятелката на Александър Кадиев са били заедно в Банско, но пък с кого са били там, така и не бе разкрито. 

Една от последните публикации на Алекс обаче разбуни духовете. На нея, както и ще видите по-долу, виждаме нея, сина им Габриел, както и братът на моделката. "Къде е Дани", питат последователите ѝ под снимката. 

"Алекс, вие с Дани още ли сте заедно", пита друг последовател. Трети отбелязва, че е засякъл Даниел Петканов сам в мол. Друг последовател стига и по-далеч в разследването си, установявайки, че моделката е качвала снимки от хотел в София, а по-късно е снимала Габриел на полупразен гардероб. "Май нещата са  , отбелязва същият последовател. 

Vbox7. com 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката