ТАЕН ОБОЖАТЕЛ ИЛИ БИВШ СЪПРУГ: Алекс получи огромна изненада по време на почивката си в Гърция 
11 май 2022 06:36 Mobile watches 1324 прочита Mobile comments 2 коментара

 

Моделът и топ инфлуенсърът Александра Богданска получи неочаквана изненада по време на почивката си в Гърция. Изненадаха я с 1001 рози, самата тя сподели в социалните мрежи специалния момент, казвайки, че за първи път в живота си получава толкова голяма изненада. Алекс обаче не споделя от кого са розите и на кого дължи специалната изненада. Освен със сина си Габриел, Алекс не показва и с кой още е на почивката си в Гърция. 

След раздялата с Дани Петканов, тя се отдаде на почивки и екзотични пътувания. Инфлуенсърката беше в Кападокия с близки приятели и постна доста разгорещена снимка от топ дестинацията. Тогава обаче последователите на Богданска заподозряха, че тя е там и с новото си гадже. Въпросният мистериозен мъж се появи като сянка на една от снимките ѝ от Турция, но отново "напомни" за себе си във влога на Алекс от пътуването ѝ в южната ни съседка. Алекс не отговаря, но някои подозират, че това е именно бившият й съпруг Даниел. 

2 коментара
Коментирай
11.05.2022 07:43 | НАП
Тези проверява ли ги НАП .Коли, апартаменти, екскурзии, а дефакто нищо не работи .Я да и видим данъчната декларация .Колко доход има на месец и как го изкарала. Стотинка по стотинка. Може би Струма и плаща хонорар за снимките и информацията от вояжите.
11.05.2022 19:11 | До НАП
Абе човече, тя е "инфлуенсърка", как така да работи!!!???
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката