Учителка на деца с увреждания издържа семейството си с порно в мрежата 
19 май 2023 09:04 Mobile watches 778 прочита Mobile comments 0 коментара

 

В Канада помощник-учител за работа с деца с увреждания се захвана с порнография и се изправи пред заплахата да загуби работата си, съобщава CBC News. 

Кристин Макдоналд, 35-годишна самотна майка от Мейпъл Ридж, Британска Колумбия, започнала да снима съдържание за възрастни като работа на непълен работен ден. Тя се принудила на това "поради бедност" - за основната си работа ѝ плащали по-малко от 50 хиляди канадски долара годишно, което не било достатъчно, за да издържа семейството си. Жената регистрирала акаунти в няколко социални мрежи, включително OnlyFans, където публикувала видеоклипове за платени абонати. 

Макдоналд уверява, че останалите страници са съдържали само снимки по бельо, а най-сочното съдържание не е било достъпно за широка публика. Освен това тя работела под псевдоним и не предоставяла на феновете никакви интимни услуги. В края на април обаче тя получила писмо от училищното настоятелство с искане всички страници в социалните мрежи да бъдат премахнати. В противен случай служителите я заплашили с дисциплинарни наказания, включително уволнение. 

Макдоналд признава, че първоначално е започнала да се упреква, но след това решила, че училищното настоятелство нарушава правата ѝ. Тя получила друго писмо с настоятелна молба да спре публичното говорене, след нейно интервю. „Започнах да мисля за всичко това. Но ако напусна OnlyFans, няма да имам достатъчно пари за нищо“, каза канадската гражданка. 

Тя отбеляза, че обича да работи в училището, където помага на деца с увреждания. Макдоналд каза, че се е грижила за своя брат аутист от много години и обича да работи с деца. Училищното настоятелство отказа да коментира ситуацията, но представител на съюза на помощник-учителите призна, че тази професия е най-ниско платената в цялата образователна система в Канада. 

Fakti. bg 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката