В какво се е превърнала! Вижте как изглежда щерката на Сакскобургготски
05 юни 2024 07:25 Mobile watches 2561 прочита Mobile comments 2 коментара

 

 

Присъстващите на официалната церемония по погребението на княз Фердинанд I в двореца "Врана" бяха изумени от вида на княгиня Калина, приличаща на културист.

Нарушавайки протокола, тя пристигна със съпруга си Китин Муньос, ръка за ръка, облечена в ежедневно облекло на известна международна марка, вместо очакваната елегантна черна рокля.

Зяпачите бяха изумени от потресаващото мускулесто телосложение на принцесата, наподобяващо това на културист. Калина притежава впечатляващо силни ръце, вероятно резултат от тежки тренировки във фитнеса. Досега не беше известно, че тя има толкова дълбока ангажираност към физическата подготовка.

Сегашната визия на принцесата е в пълен контраст с романтичния й образ на младини. Щерката на Симеон Сакскобургготски е заприличала на „батка“, а като добавим десетките пластични операции по лицето й, визията й по-скоро е на транссексуален джендър, коментират в нета.

Hotarena.net

2 коментара
Коментирай
05.06.2024 08:24 | Курдо Коленко
Ужас, на тази носът и съвсем е окапал, като навремето на Майкъл Джексън! А в сурата направо прилича на неандерталец от джунглата. Клетият Мунчо дали вдига самолета при вида и?
10.06.2024 12:58 | пи
Малии - Нечовек
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката