Вижте семейството на Ники Василев ,което той упорито крие от прожекторите   
18 юли 2021 05:56 Mobile watches 1822 прочита Mobile comments 0 коментара

   
 
Николай Василев – едно от знаковите лица в групата на т. нар. „царски юпита“, се завръща обратно в политическа игра. Неговото име бе обявено от Слави Трифонов като предложение за министър-председател на ИТН. Ако 51-годишният икономист заеме този пост, това ще бъде трето участие за него в състава на Министерския съвет в последните 20 години след кабинетите „Сакскобургготски“ и „Станишев“. 

В последните години Василев бе извън светлините на прожекторите и далеч от политическите борби. Той се бе отдал на бизнеса си с управление на инвестиции, както и на семейството си. Неговата съпруга Силвия също има собствен бизнес, но съвсем не в сферата на финансите. Василева, прочула се преди години с афинитета си към диамантите и скъпите златни бижута, които крадци обраха от семейния им дом, докато мъжът ѝ беше вицепремиер, се движи сред софийския елит и редовно може да бъде забелязана по изисканите столични събития и приеми. От известно време насам тя практикува модерната из цял свят професия лайф коуч, в превод от английски – „житейски треньор“. 

В личната си визитка в социалните мрежи Силвия е вписала, че се занимава с бизнес и персонален коучинг, тренинги за личностно и професионално развитие.  
Двамата с Николай са родители на две дъщери. По-голямата от тях – Виктория, е на 14 години. Малката ѝ сестричка Александра също е ученичка, тази година завършила трети клас. И двете били отличнички в училище, хвали ги баща им. По настояване на родителите си момиченцата вече говорели перфектен английски, а каката учела и испански. 

Василев е живял в общо 14 града по света, но решил децата му да раснат в България и с жена му се установили в къща в полите на Витоша. Кандидатът за министър-председател на ИТН и семейството често пътешестват и у нас, и в чужбина. Любимата им държава е Япония, с която икономистът бил сантиментално свързан. Покрай интереса си към източната култура се запалил да колекционира самурайски мечове. Такива е подарявал за рождените дни и на най-важните хора в държавата – Бойко Борисов, Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев и Ахмед Доган, казва Николай Василев в свое интервю през 2019 г., без да нарежда името на Слави Трифонов до тях. Retro bg 
 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката