Взел любовницата си на медения месец: жена случайно разбра за предателството на съпруга си
19 ноември 2023 22:37 Mobile watches 609 прочита Mobile comments 0 коментара

Жена на име Миа се обърна към социалните медии, за да й помогне да продължи напред, след като откри, че бившият й съпруг й е изневерил с колежка от работата. 

Бившият съпруг предал жената - той не само й изневерил, но и взел любовницата си на техния „меден месец“, съобщава Mirror

Жената пише: "Бяхме приятели в гимназията, отидохме в колеж заедно, започнахме кариера и дори купихме къща заедно. Обичах го с всяка фибра от тялото си."

Миа казва, че работата й изисквала да пътува много и след едно пътуване започнала да забелязва няколко предупредителни знака, когато се върнала у дома.

Тя продължи: „Той купи кутия с презервативи и те все още бяха в найлонова торбичка на дивана. Това ме обърка, защото той не беше купувал презервативи буквално от години, но аз просто забравих за това.“

Миа също забелязала, че Нейтън започнал да пие много с приятелите си от работата, което според нея не му било присъщо.

„След странните събития останах будна и прегледах телефона му... оказа се, че той говори многозначително с това момиче от работа си и тя дори е била на няколко от тези „работни партита“, а от съобщенията теставаше ясно, че те са невероятно близо един до друг."

Миа събудила Нейтън, като хвърлила телефона по него, изкрещяла, че знае какво става и попитала как се казва другата жена.

"В крайна сметка той призна, че я е виждал на работни купони и че са се целували. И до ден днешен се кълне, че всичко, което са правили, е да са се целували. Но аз не съм идиот и разбрах всичко", казва жената.

Миа казва, че откакто Нейтън си отишъл, тя се опитва да продължи живота си, но й е много трудно. Най-малкото защото бившият й и жената, с която й е изневерил, вече имат връзка./blitz.bg

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката