Зверство: Трима маскирани изхвърлиха трупа на моделка на улицата след купон
20 януари 2022 16:46 Mobile watches 426 прочита Mobile comments 0 коментара

Тялото на 24-годишната моделка Кристи Джайлс беше открито близо до болница в Южна Калифорния, в Кълвър Сити, близо до Лос Анджелис, САЩ.

Според съпруга на момичето камерата е заснела, че трима маскирани мъже са я докарали с кола без регистрационни номера и са я изхвърлили право на тротоара.

Два часа по-късно 26-годишната приятелка на Кристи Хилда, която работела като дизайнер, била открита в критично състояние в болница в Лос Анджелис. Твърди се, че в тялото й е открит хероин, пише The Sun.

Предния ден момичетата се забавлявали на парти в клуба с приятели. След това трябвало да отидат на афтърпарти, но така и не стигнали до мястото. Майката на Кристи Дъсти Джайлс вярва, че дъщеря й и приятелката й са били упоени и изнасилени. Съпругът на момичето получил достъп до кореспонденцията й, последното съобщение, изпратено до Хилде, гласяло: „Трябва да се махнем оттук“. Приятелката й отговорила "да" и написала, че е извикала такси.

Кристи не прочела отговора, но тялото й било докарано в болницата едва след почти 11 часа. Майката на момичето казва, че дъщеря й не би останала с мъже по свое желание, което означава, че е държана насила. Освен това моделката притежавала умения за самозащита, така че според майката Кристи може да е била дрогирана и вероятно вързана.

"Кристи е дъщеря на военен полицай, баща й Лесли е служил в Ирак. Дъщерите ми бяха буквално научени как да убият човек с химикалка. Дъщеря ми щеше да се бори с всички сили. Но доколкото разбрах от разговора с лекаря и медицинската сестра от спешното отделение, те не откриха никакви видими синини, драскотини или някакви признаци на сбиване," казва Дъсти Джайлс.

„Ако е било случайно предозиране, защо не са се обадили на 911?“ - пита опечалената майка, опитвайки се да разбере логиката на момчетата, с които дъщеря й прекарала последните мигове от живота си. Тя смята, че злодеите са изнасилили момичетата и им давали все повече лекарства през деня, за да ги успокоят. И тогава просто ги изхвърлили на улицата.

БЛИЦ

 
 
 
0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката