Двойка похарчи половин милион долара, за да се превърнат в живи кукли
25 юли 2019 09:56 Mobile watches 3095 прочита Mobile comments 0 коментара

Някои съдбовни срещи се инструктират от небето. Но тази се е заформила в кабинета на пластичния хирург.

Пикси Фокс, 26-годишна жена, си направи 17 пластични операции, включително увеличаване на гърдите и устните, както и отстраняването на 6 ребра - за да се превърне в "жива кукла на Барби".

В същото време, 35-годишният Джъстин Дзелика си направи 340 (!) козметични процедури, включително 5 ринопластики, импланти в раменете, гърба, бузите и бицепса. Въпреки че е трудно тяхната връзка да се нарече „брак”, общо те похарчиха около 500 000 долара за различни пластични операции.

Така че, когато научават един за друг, просто трябва да се срещнат. Те се запознават на снимачната площадка и веднага пренесоха героите си в истинския живот, което ги направи истинска двойка.

"Той ми даде съвети за козметичната хирургия и той тръгна по същия начин, както и аз - често сме оценявани заради нашия външен вид. Ето защо станахме приятели", казва Фокс и допълва, че тяхната обща любов е "пластмасата". 

Джъстин се е развел със съпруга си и признава, че за него не е лесно да запълни тази празнина.

"Има много малко хора като мен", казва Джъстин.

"Търся сладък, любезен и грижовен човек - човек, с когото мога да живея удобно", споделя още той и тогава се запознава с другата жива Барби - Валерия Лукянова. Украинката не остава впечатлена от него, а малко след това премахва и голяма част от пластиките си. 

"Мисля, че тя е красива", коментира той след срещата им през 2012 г., "но има толкова много грим, фалшива коса и корсети за отслабване, че всичко това е илюзия." 

Не след дълго Джъстин и Пикси се запознават и стават неразделни. Те твърдят, че общата им любов е по-силна от всички други връзки./ jenata.blitz.bg

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката