Момиче легна под ножа за 300 операции, защото майка й й каза, че е грозна
20 юли 2019 11:16 Mobile watches 3225 прочита Mobile comments 0 коментара

Мнението на родителите ни винаги е много важно. Хората преживяват тежко неуспехите си, но най-трудно им е, когато разочароват близките си.

Разбира се, за повечето майки, детето им е най-красивото и най-умното, без значение дали и в действителност това е така. Уви, има и родители, които буквално разбиват живота на детето си, блъскайки ги към огромна пропаст с думите си.

Тсубаки Томоми е очарователно момиче. Съседите винаги й се възхищавали и й казвали колко е приятна. Майка й обаче винаги е казвала, че е грозна и нищо не може да се направи по въпроса. Това е продължило през цялото й детство.

Когато Томоми пораства, се променя. Роднините й обаче казвали, че грозотата й просто расте заедно с нея, а визията на щерка им просто се влошава с всяка изминала година.

Всъщност Томоми не изглеждала толкова зле, въпреки че видно имала проблеми с визията си. Във всички останали отношения обаче тя била нормална японка и никой, освен майка й, не се ужасявал така от външния й вид.

На 18-годишна възраст момичето решило, че вече не може да издържа упреците на родителката си и се подложила на пластична операция, за да промени ситуацията.

Веднага щом станала пълнолетна Томоми започнала да се усъвършенства. До 21-годишна възраст тя вече не само премахнала заешката си устна, но и променила формата на лицето си – променила скулите, сложила си импланти, избелила си зъбите, променила носа си и устните.

На 39-годишна възраст тя вече се е подложила на 300 операции. Томоми е похарчила над 280 000 долара заради думите на майка си. Към този момент тя набира все повече популярност заради тъжната си история и вече няма никакъв проблем с финансите, изкарвайки парите си като инфлуенсър и модел.

След като историята й била излъчена по телевизията Томоми се превърнала в местна знаменитост. Тя не крие операциите, които си е направила и признава, че именно майка й е причина да се вземе в ръце и да промени външния си вид.

Тя самата осъзнава, че й е била нанесена тежка психологическа травма.

За съжаление обаче към днешна дата Томоми не осъзнава какво си причинява. Тя казва, че е готова да се подложи на още много операции, даже до последния си дъх, стига те да й помогнат да изглежда все по-добре.

Томоми вярва, че колкото повече операции си прави, толкова по-свежа и млада ще изглежда. Тя е сигурна, че славата й не е за ден и ще успее да изгради успешна кариера.

Трудно е да не осъдим майката на Томоми. Към днешна дата не е ясно какви точна са отношенията между двете и дали въобще родителката й е жива. Момичето не иска да говори по никакъв повод за това./ jenata.blitz.bg

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката