3 безотказни трика, с които да прикриеш коремчето си
22 септември 2021 06:06 Mobile watches 393 прочита Mobile comments 0 коментара

 
Избери рокля "трапец"

Облечи си рокля със свободен силует, но не и такава с коланче под бюста. Ако си слаба и стомахът ти изпъква напред, тогава разкроена рокля, която приляга плътно под гърдите и над корема ще доведе до точно обратното - ще привлече вниманието към коремчето ти. Най-добрият избор е трапецовиден силует, без вталяване и разкрояване. Рокли с права кройка в стил 20-те и 30-те години на миналия век с ресни или волани също биха се справили отлично със ситуацията.

Не пристягай в областта на корема

Изпъкналият корем не трябва да се пристяга!!! Не горе, не под корема, не в средата. Никъде! Ако се опиташ да направиш корема си визуално по-малък, като го "избуташ" надолу с колан, така само ще подчертаеш всички онези стърчащи части, които ще бъдат под и над колана. Полата или панталонът трябва да покриват изпъкналата част изцяло, като същевременно не я затягат или притискат.

Най-доброто решение е ако носиш поли без жилетка или яке, по-добре е да избереш свободните силуети с широк колан. Но това не означава, че изобщо не трябва да носитш прави поли. Те просто трябва да бъдат съчетани с жилетка, яке или ефектно горнище, които да се носят разкопчани.

Закопчей се правилно

Ако закопчаваш жилетка или яке, трябва да се увериш, че закопчаното копче или цип (или няколко) падат върху най-изпъкналата точка на корема ти. Ако закопчаната част се окаже над стомаха, тогава тя просто ще стърчи напред и вниманието ще бъде насочено към нея.

Трябва да внимаваш за панталони и дънки с копче отпред. Често тези копчета са съобразени така, че да се окажат доста обемни, а в случай на стърчащ корем, обемът се оказва на най-проблемното място.

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката