Доминиращите цветове тази есен ще са... 
16 септември 2022 05:02 Mobile watches 653 прочита Mobile comments 0 коментара

 

Тенденциите се раждат на модните писти всеки сезон, но не оживяват истински, докато не бъдат пренесени по улиците. На Седмицата на модата в Копенхаген (пролет-лято 2023) тази теория беше подложена на изпитание, но отново бе потвърдена. От тоалети със западен привкус до изобилие от жилетки, стилните посетители демонстрираха много есенни тенденции, но нито една не се открояваше повече от игривите цветни акценти. 

Според стрийт стайлърите най-актуалните есенни цветове през 2022 г. са ярки и красиви, от портокалови и лайм нюанси до класически кафяви и сиви тонове. Ако смяташ, че си по-скоро цветови минималист, нека това е сезонът, в който ще оцветяваш извън линиите. 

Какво мислиш за синьото? Този нюанс бавно превзе модния подиум през последните няколко сезона, а сега си проправи път и към улицата. Меките тонове на жълтото също. Ако се чудиш какво ще стане с Барби тенденцията след края на лятото, спокойно, розовото също остава. И тъй като да се обличаш в бяло е винаги модерно, ще се доверим и на него. 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката