Мода пролет 2021 !  Барета  
20 май 2021 07:11 Mobile watches 380 прочита Mobile comments 0 коментара

 Със сигурност гардеробите ни съдържат различни версии на обемни ръкави, дизайни с пайети и куп цветни панталони, но това невинаги ни кара да изгаряме от желание да излезем навън. Въпреки че цяла година стояхме у дома и логичният изход от пандемията е обикалянето на различни ресторанти и барове, понякога има моменти, в които не знаем какво точно да облечем и това скапва настроението ни и ни кара да останем у дома. 

Понякога пък предпочитаме да облечем едноцветен гащеризон или комплект, разчитайки на аксесоари – особено шапки – да разнообразят външния ни вид. Именно тук идва и моментът на баретите, които се оказват един от най-лесните трикове за създаване на уникален стил, от който сякаш не можем да се откажем. 
 
Няма категорични правила, когато става въпрос за това как да се носи барета. Незнайно как, но този аксесоар може да превърне дори и най-скучния тоалет в гардероба ви в нещо специално, уникално и заслужаващо внимание. Хубавото на баретите е, че те могат да се носят през цялата година, независимо от температурите навън. Освен това се предлагат навсякъде по магазините и не е задължително да похарчите цяло състояние, за да се сдобиете с такъв аксесоар. 
 
 
Ярките цветове са задължителни през по-топлите месеци от годината. Забравете за сивите и черните тоалети, като ги замените с червено, зелено, жълто и оранжево. Превърнете себе си в истинска пролетна картина, която да се съчетава чудесно с природните пейзажи. За да завършите стила си и да предпазите косата си от лекия вятър, който може да се появи по всяко време, заложете на една стилна барета. 
 
 

Източник: Tialoto. bg 
 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката