Модата, която е вредна за здравето ти 
17 септември 2021 06:00 Mobile watches 360 прочита Mobile comments 0 коментара

Модата, която е вредна за здравето ти 

Погрижи се 8-те вредни за здравето ти неща да изчезнат от гардероба ти още сега! 

Някои от тези неща са опасни, но красиви и все пак си струва да сведеш до минимум използването им, дори ако те карат да изглеждаш доста секси. Представяме ти топ 8 на най-вредните неща в гардероба ти. 

Балеринки 

Не е толкова опасно за петите, но поради липсата на възможност за огъване, плоската подметка може да доведе и до болки в ставите. Носенето на балеринки всеки ден, разбира се, не е забранено, но си струва да ги редувате с обувки на малък или среден ток (тъй като е по-удобно за всеки ден). 

Високи токчета 

Красивите и крехки високи токчета често са опасност за здравето. Те могат да причинят не само проблеми с краката, но и болки в гърба и дискови хернии, мазоли и т. н. Разбира се, можеш да носиш обувки на висок ток, но не в ущърб на здравето си - ако се чувстваш неудобно в тях и след ден носене главата започне да те боли, трябва да помислиш за чифт с по-удобни токчета. Остави високите само за специални поводи. 

Голяма и тежка чанта 

Голяма тежка чанта, особено ако я носиш на рамото, разваля стойката, увеличава умората и като цяло рядко добавя привлекателност към цялостната ти визия. Ако трябва да носиш много неща или да речем, лаптоп за работа или учене, избери си стилна раница. Или опитай да замениш голямата чанта в полза на по-малка, ако можеш да се лишиш от някои от така или иначе излишните неща. 

Прашки 

Един от най-големите врагове на жената са секси прашките. Триенето, на което подлагаш кожата си, особено през студените сезони, но още повече - постоянното триене може да причини дразнене, разпространение на бактерии и поява на различни интимни възпаления. Разбира се, не означава, че повече никога не бива да ги обличаш, но не и всеки ден. 

Стягащо бельо 

Разбира се, ако вечерната ти рокля изисква перфектни контури на тялото, тогава оформящото бельо може да свърши чудесна работа. Но носенето му всеки ден е изключително опасно начинание. Погрижи се за органите и кръвообращението си, защото със сигурност не искаш излишни проблеми. 

Тесни дънки 

Слабият модел е особено обичан в родните ни пространства. Да, в прилепналите дънки можете да демонстрирате всички предимства на фигурата, но си струва да се помни, че твърде тесните модели нарушават кръвообращението и могат да причинят съдови заболявания. Ако почувствате поне някакъв дискомфорт, пожалете се, спешно сменете дънките си с по-свободни! 


 
 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката