Кметът Камбитов откри в Благоевград семеен магазин за дрехи на шведската верига H&M
30 август 2014 17:01 Mobile watches 8577 прочита Mobile comments 3 коментара

Кметът д-р Атанас Камбитов откри най-големия търговски обект в Largo Mall в Благоевград. Заедно с него лентата на H&M прерязаха управителят на семейния магазин Моника Филипова и популярната изпълнителка Михаела Филева. Търговският обект е разположен на три етажа в бившия ГУМ и е част от шведската верига за дрехи H&M, която има над 3200 магазина в целия свят. Магазинът в Благоевград е първият обект на шведската компания в града. Откриването му предизвика еуфория в Благоевград, огромни опашки и шопинг емоции сред присъстващите.

Преди H&M официално да отвори врати, Михаела Филева изпълни част от хитовете си за благоевградската публика, раздаде автографи и се снима с почитателите си. Освен че е изключителна придобивка за Благоевград магазинът откри и нови работни места, като над 80% от наетия персонал са благоевградчани.

Новият Largo Mall в Благоевград разполага с търговска площ от 3 800 кв. м. В него се помещават още спортен магазин, магазин за а тютюневи изделия и аксесоари, аптека, банка и магазин за козметика, а на върха на търговския център се замисля място за ресторант.

3 коментара
Коментирай
31.08.2014 15:56 | Гражданка
Най-после и в нашия град да се появи верига, предлагаща нормални за носене дрехи. Дано сега вносът от Китай, заливащ ни с дрехи за джуджета, престане. Ефектът който очакваме, е и във формирането на вкус у младите хора да се обличат стилно, с вкус, премерено делово и, качествено. А изборът е за всички възрасти.
Поздравления за инвеститорите в това бизнес-начинание!!!
02.09.2014 10:29 | сиси
отишал е да си вземе още един червен панталон нали води класация за най добре облечен управник
02.09.2014 10:31 | 007
нито е управник нито е добре облечен - стил сводник
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката