УЧИЛИЩА "ALEXANDER" 45 ГОДИНИ ОПИТ, ТРАДИЦИИ И УСПЕХИ В ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ!
09 септември 2014 17:08 Mobile watches 41066 прочита Mobile comments 2 коментара

ALEXANDER съществува повече от четири десетилетия – от 1966 година, специализирани в областта на образованието и изучаването на чужди езици.

Училища ALEXANDER в момента функционират на повече от 100 места по света, като акцентът в дейността ни е разширяване на образователните възможности, стимулиране на готовност у курсистите за развитие и постигане на високи цели в чуждоезиково и културно отношение. Обученията в училища ALEXANDER се базират на съвременни методики за чуждоезикова подготовка с доказани качествени и трайни резултати.

Днес по света повече от един милиард жители на планетата използват английски език като средство за комуникация и осъществяване на международни бизнес, политически и икономически отношения. Хора от всички възрасти и области на живота изучават английски език в училища ALEXANDER. Нашите курсове Ви дават възможност да развиете уменията си, да постигнете по-добра лична и професионална реализация. Съществена част заемат и програмите по немски, испански, италиански, гръцки, френски и руски език. При проявен интерес се организират и курсове по други европейски или азиатски езици.

 

АНГЛИЙСКИ И ДРУГИ ЕЗИЦИ ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

НА ВЪЗРАСТ ОТ 6 ДО 18 ГОДИНИ:

Целогодишно многостепенно обучение. Съвременни и атрактивни учебни системи посредством аудио, видео и мулти-медия. Свободен достъп до допълнителна литература. Опитни и квалифицирани преподаватели. Безплатни консултации на място и по Интернет. Общуване с ученици от други държави чрез електронни платформи. Самоподготовка с уеб базирани упражнения. Приятелска атмосфера. Компютърна зала и модерно оборудвани и декорирани учебни кабинети. Безплатен Интернет (Wi-Fi). Малки групи. Достъпни цени. Месечни вноски.

ОТСТЪПКИ:

• успех

• ранни записвания

• плащане наведнъж

• други членове от семейството

• втори чужд език (програма)

• деца на преподаватели

• лотария за безплатни обучения

• притежатели на златна карта

• безплатни преговорни уроци за

• всички през месец септември

• награди, подаръци и други изненади

ПРОГРАМИ ЗА ВЪЗРАСТНИ:

• Училища ALEXANDER предлагат обучения за всички нива по всички езици – от начинаещи до напреднали. Програми, различни по интензивност и в предпочитано време. Възможност за групово и/или индивидуално обучение.

• Удостоверение за всяко успешно завършено ниво, обвързано с Общоевропейската езикова рамка.

• Бизнес английски и английски за управленски кадри. Курсове в различни професионални сфери - туризъм, финанси, право, медицина, информационни технологии – обучения насочени към различни стилове на бизнес езика, за да отговорят на нуждите Ви от английски език на работното място или за бъдеща кариера.

• ALEXANDER предлага корпоративни обучения на служители по програми, съобразени с дейността на компанията. Обучението е възможно и на място в предпочитано време. В хода на курса ALEXANDER ще предоставя информация за текущата успеваемост и напредък на Вашите служители.

• Подготовка за придобиване на Кеймбридж сертификатите (FCE, CAE, CPE); (BEC, ILEC, ICFE - бизнес, юридически, финансов английски). Получавате международно валиден сертификат с безсрочна давност - неоспоримо доказателство за постигнатите Ви езикови умения пред университети и работодатели от цял свят. И още IELTS, TOEFL, SAT.

• Български език за чужденци.

• Компютърни обучения – придобиване на умения за офис-администратори, работа с Windows, Word, Excel, Power Point, CorelDraw, Photoshop и др.

• Програми, спонсорирани от Европейския социален фонд (ЕСФ) – ALEXANDER предлага безплатно обучение по чужди езици, дигитална компетентност, икономическа информатика и текстообработване. Обученията с ваучери по схема Аз мога повече“ са финансирани на 100% от ЕСФ и дават възможност на заети или самонаети лица да преминат безплатно обучение.

Обучения се провеждат в София, Благоевград, Гоце Делчев, Банско, Разлог, Сандански, Петрич, Враца, Мездра, Монтана, Берковица, Пазарджик, Панагюрище, Силистра, Димитровград.

 

 

ЗАЩО В ALEXANDER?

Избирайки обученията, които се предлагат в училища ALEXANDER, Вие получавате:

• Високо квалифицирани и опитни преподаватели, които ще Ви помогнат да добиете увереност при използването на чужд език, ще повишат познавателната активност на учениците и ще обогатят езиковата им и обща култура.

• Внимателни служители, които поддържат близък контакт с родителите.

• Модерно оборудвани и добре декорирани учебни кабинети. Компютърни кабинети за самостоятелна подготовка с безплатен достъп до Интернет.

• Комбинират се традиционни и съвременни методи на обучение за постигане на възможно най-ефективни и бързи резултати. Използват се учебни системи, придружени със специално подбрани мултимедийни програми и образователни материали.

 

ОБУЧЕНИЯ В ЧУЖБИНА:

Като представители на международна верига от училища, ALEXANDER предлагат образование и обучение в чужбина.

АНГЛИЯ, САЩ, КАНАДА, ШВЕЙЦАРИЯ, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, АВСТРИЯ, ИСПАНИЯ, ИТАЛИЯ, МАЛТА, ГЪРЦИЯ, АВСТРАЛИЯ, НОВА ЗЕЛАНДИЯ, ЯПОНИЯ, СИНГАПУР, ХОНГ КОНГ И ДРУГИ

ПРОГРАМИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

• Общ английски, немски, испански, италиански, френски, гръцки - eзикови обучения за всички нива с различна продължителност във водещи колежи и езикови центрове.

• Езикови ваканции за деца и възрастни – съчетание от обучение по език с богати културно-развлекателни и спортни дейности, екскурзии, сертификати и подаръци.

• Езикови квалификационни курсове за преподаватели.

• Подготовка за изпитите на Кеймбридж (FCE, CAE, CPE, BEC); TOEFL; IELTS и др.

• Бакалавърски и магистърски програми.

 

ЕДНИ ОТ ОСНОВНИТЕ ПАРТНЬОРИ НА ALEXANDER СА:

HULT INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

В Hult се изучава бизнеса в световен мащаб от класната стая, но се прилага на практика в Бостън, Сан Франциско, Лондон, Дубай, Шанхай, Ню Йорк или Сао Пауло. Принципът на обучение в кампусите на Hult, намиращи се в различни точки по света предлага възможност за учене не само в един град или една държава. Изучавайки международния бизнес заедно с местните практики на конкретната държава, помагаме да изградите широка бизнес мрежа за в бъдеще.

Ще се присъедините към най-бързо развиващото се и най-добре представено в международен план бизнес училище. В настоящия момент кадрите ни със следдипломна квалификация са с най-високи доходи според списание „Икономист” (2013).

Програми в Hult:

• Едногодишна магистърска програма по Бизнес администрация

• Задочно обучение по магистърска програма по Бизнес администрация

• Магистър по Международен бизнес

• Магистър по Финанси

• Магистър по Международен маркетинг

• Магистър по Социално предприемачество

• Бакалавърска степен по Бизнес администрация

Нашите програми дават също практически опит, който ще ви помогне да се реализирате успешно на пазара на труда след дипломирането ви. Чрез дипломната си работа всеки студент в Hult прилага теорията на практика, като работи в екип за решаване на реални бизнес задачи във водещи компании или организации с нестопанска цел.

ST GILES INTERNATIONAL

Основан през 1955 год., St Giles представлява верига от колежи с дългогодишен опит и много успешно развитие, осигурявайки целогодишни центрове за обучение и центрове за летни езикови ваканции в Обединеното Кралство, САЩ, Канада и Бразилия.

Всяка година почти 10 000 студенти от почти 100 различни държави избират St Giles за техните езикови обучения.

Летни езикови лагери в Лондон, Кеймбридж, Кентърбъри, Манчестър, Нотингам, Саутхемптън, Флорида, Харвард, Ню Юорк, Ванкувър, Торонто и други.

St Giles предлага избор от няколко центрове с много добри условия за настаняване в Обединеното Кралство и САЩ, Те са безопасностни и предлагат отлично оборудване и удобства.

Всички часове се преподават от енергични и квалифицирани учители. Часовете са динамични. Увлекателни и съвременни, те се фокусират върху развиването на комуникативни умения и увереност при употребата на езика. В групите са подбрани ученици от различни националности.

Социалната програми включват за всекиго по нещо - екскурзии, разглеждане на забележителности, спортни занимания, игри, дневни и вечерни дейности.

И още програми за възрастни за всички нива през цялата година.

Обучения с цел кариерно развитие, висше образование, пътувания и други.

CAMP BEAUMONT

Летни лагери в Англия - осигуряват възможност Вашето дете да изучава английски в спокойна и приятелска атмосфера по време на лятната си ваканция наравно с деца от Англия (82%) и много други държави.

Програмите по английски език са изключително добре комбинирани с разнообразие от спортни дейности и развлечения. Всяка година CAMP BEAUMONT привлича стотици деца от различни краища на света, за да създадат приятелства и преживеят незабравими моменти. Целта на този лагер е да позволи на деца и младежи от различни възрасти да открият света около тях, създавайки чувство за самооценка, увереност, мотивираност и в не малка степен отговорност.

Основно за CAMP BEAUMONT е вниманието и разбирането, с което се подхожда към всяко едно дете. Всички лагерници могат да изберат няколко различни дейности от над 70 такива в зависимост от възрастта и интересите си.

ACTILINGUA

Учете немски език и изживейте незабравими дни във Виена!

Лятно училище във Виена (12 – 17 годишни).

Програми за възрастни за всички нива през цялата година: стандартни курсове, интензивни курсове, индивидуални обучения, бизнес немски, курсове за преподаватели по немски език и други.

 

Languages in ALEXANDER – It’s such an easy game to play!

2 коментара
Коментирай
11.09.2014 20:15 | иху
защо правите реклама на данчо окото, тоя отново почва да си пуска пипалата, предизборна смелост, вероятно бизнеса не му върви с УЧИЛИЩе "ALEXANDER, тъпанар
15.09.2014 13:50 | до иху
леко да не се задавиш от злоба. и не забравяй кой гроб копае другиму сам пада в него.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката