Дейли мейл гръмна: Българката с най-големи устни в света пред ЗАПЛАХА от некроза! 
07 май 2024 10:31 Mobile watches 1850 прочита Mobile comments 3 коментара

 

37-а вливка с хиалурон си инжектира притежателката на най-големите устни в света 
"Нито се разпадам, нито имам некроза на устните. Ако това се случи, ще го обявя. " 
Така БГ Барби Андреа Иванова коментира с усмивка пред "България Днес" твърденията в статия в "Дейли мейл", че телесната тъкан на лицето й умира заради огромното помпане на хиалурон в устните, скулите и брадичката. 
Студентката в Софийския университет "Св. Климент Охридски" не само няма намерение да спира с процедурите, но ги увеличава и обновява. 
"Ще сложа 37-а вливка с хиалурон в устните на 2 май. Наред с това ще изпробвам и нова процедура за изглаждане на двете назолабиални бръчки между носа и устните, които заради уголемяването на устните са по-изострени и трябва да се коригират. Така че наведнъж слагам и там", разкри пред вестника Андреа. 
Засега бургазлийката няма да пътува до Германия, каквато идея имаше, за да посещава изявен специалист. Идеята за това дойде след отказа на нейния медик да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза. Все още има медици у нас, които продължават работа по нейното лице. 

Гордата собственичката на най-големите устни в света шашнала своя дерматолог, когото посещава години наред, и специалистът вдигнал ръце. Той предупредил Андреа, че ако продължава със слагането на филъри, ситуацията може да стане взривоопасна. 
"Затова започнах да търся специалисти в чужбина, при които да продължа с инжектирането на хиалурон. Така намерих в социалните мрежи лекарка в Германия, която публично защитава момичетата, които уголемяват своите устни, и не се притеснява да прави нужните процедури. Направи ми впечатление и си казах - щом коментира по този начин, значи би била склонна да направи промени и на моето лице с още повече инжекции, въпреки факта, че в България ми отказват", споделя пред вестника русокосото изумление. 
Студентката в Алма Матер все още не е срещнала принца на бял кон. Но с пълна сила продължава да радва почитателите в платен еротичен сайт, качвайки горещи видеа и снимки. А предложенията за свалки и по-близки отношения валят всяка минута от всички краища на света. 
"По няколко часа на ден ми отнема да отговарям на всички, старая се да го правя. Предложения идват постоянно за запознанства, искат да ми пращат пари за самолетен билет да ходя при тях, но не съм се възползвала нито веднъж досега", твърди Андреа, която вече е похарчила около 50 000 лв. за 6 години, за да сбъдне мечтата си да изглежда като жива кукла Барби с най-големите устни в света. 

За първи път досега бургазлийката направи нещо неочаквано и опасно - цели 6 процедури в рамките само на броени часове. Слага си освен поредния филър в устните и хиалурон в двете скули, двете страни на челюстта и в брадичката. Целта е да има възможно най-изпъкнали скули и специфично триъгълно оформяне на лицето. 
"3-4 дни имах синини и отоци по лицето, беше ми трудно да се усмихвам. Но е нормална реакция, която вече отшумява", посочва Иванова. 
Hotarena. net 

3 коментара
Коментирай
13.07.2024 10:12 | Internet_mhSi
Выбери камин для комфорта и тепла в доме, которые вдохновят.
В магазине представлены печи, камины и дымоходы на любой вкус и бюджет: http://www.magazin-pechej-kaminov-i-dymohodov.ru
13.07.2024 10:17 | Jessicaclurf
WOW just what I was looking for. Came here by searching for %keyword%
look also at my pages and give a rating

XEvil is a straightforward, fast and convenient method for absolutely automated recognition and bypass of your overwhelming majority of captchas (CAPTCHAs), without the will need to connect any 3rd-get together services.

This system Virtually absolutely replaces solutions including AntiGate (Anti-Captcha), RuCaptcha, DeCaptcher and Other individuals. At the same time, it substantially exceeds them in recognition pace (ten moments or maybe more) and is totally cost-free.

https://bookmarkport.com/story19109830/speed-up-link-indexing speed index wordpress
https://lc56.39103211.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=42642 google news fast indexing
https://amlsing.com/thread-993068-1-1.html Xevil
https://www.murraybridge4wdclub.org.au/forums/users/renatoblubaugh/ autoposting
https://rafaelcegij.jiliblog.com/84817634/check-site-indexing-in-bulk speedyindex google chrome
http://forum.changeducation.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=77117 speedyindex google chrome
https://x3.wiki/wiki/What_Oprah_Can_Teach_You_About_Xrumer Xevil
http://forum.changeducation.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=77129 Xevil

@rref@=44r
13.07.2024 10:54 | Александр
доброго времени.
хочу сделать заказ, можете мне перезвонить?
наберите 89995410345
Александр
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката