Дъщерята на великия лечител Лили Димкова: Петър Димков предрече тежка неизвестна болест! 
07 май 2021 08:25 Mobile watches 1314 прочита Mobile comments 0 коментара

  
Известната художничка Лили Димкова е дъщеря на големия народен лечител Петър Димков. Още като дете той поощрявал нейния интерес към изкуството, защото притежавал голям усет за красивото. Тя е завършила театрална декорация във ВИИИ „Н. Павлович“, след което става сценограф в Габровския театър, но прави сценичните оформления и за други театри. Лили Димкова е художник на костюмите в незабравими филми като „Рицар без броня“, „Шведски крале“, „Един снимачен ден“, „Сбогом, приятели“ и др. 

Лили разкрива, че преди да си отиде, баща ѝ направил пророчества за бъдещето и предвидил появата на коронавируса. „Той ми беше казал, че идват много тежки болести, които още са неизвестни. С това глобално затопляне, което стопява ледници и излизат вируси, които са ни непознати. Знам за Учителя Дънов, че той почти не е давал предсказания за бъдещето. Ванга също беше близка на татко и често идваше вкъщи, но и за нея има толкова измишльотини, че не трябва да вярваме на всичко. Иначе вярвам, че днес вече изкуствено се създават вируси, но има и един друг момент. Още календарът на маите посочва, че има цикли от 25 000 години и сега приключва един от тези цикли и започва нов, а при преминаването от един в друг има критични моменти като днешните“, споделя Лили Димкова. Тя признава, че от доста време е спряла да сънува баща си, но преди години духът му често ѝ се явявал и от него разбрала, че той продължавал да работи за благото на България. Един от заветите, който лечителят Димков ѝ оставил и тя продължава да изпълнява до днес, е специална молитва. 

„Добре е, преди излизане, да си кажеш три пъти – Господ ми е задна и предна стража и ме пази от всяко зло! Амин. Или – Господи, пази ме всемогъщо всеки миг! Амин“, споделя Лили. Дъщерята на Петър Димков откровено заявява, че най-голямата му болка била, че го гонили и му забранявали да лекува народа. „Всички властимащи идваха при него, но после не правеха нищо да му помогнат, а само му се забраняваше. Тодор Живков също е идвал при баща ми и той дори му е казвал да прави по-добро за държавата – колко е поел от думите му, е друг въпрос. Людмила също дойде при татко след катастрофата, когато имаше страшно главоболие и той я излекува. После тя тръгна в духовния път и много неща направи за България“, разказва Лили Димкова. 

„Татко казваше, че е много важно да пеем, и даваше пример, че едно време всички пееха и бяха по-здрави, отколкото сега. Изследвано е, че дори тихичко да се пее, това внася положително състояние в организма. За да имаме чиста кръв, трябва да имаме положителни мисли, чувства и постъпки, защото всичко отрицателно я замърсява“, съветва още наследничката на лечителя. „Мога да кажа, че 91-ви Псалом от Библията е изключително важен за защита и е хубаво, който има желание, да си го препише на ръка на едно листче, да го сгъне и да го носи непрекъснато със себе си. 

Също така майките могат да сложат този псалм в джобчето на децата си, така че да е винаги с тях. Бих казала и нещо друго, което татко препоръчваше на всеки, който идваше при него с болестно състояние да си прави следното самовнушение. При събуждането, докато още си в алфа-ниво, или преди заспиване трябва да се казва 20 пъти шепнешком: „Всеки ден, във всяко отношение, все по-добре и по-добре ми става. “ Преди това е добре хората да си вземат броеница или да си направят сами такава с 20 мъниста. Броеницата е важна, за да казваш самовнушението механично, без да се разсейваш с броене“, разкрива Лили. Retro bg 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката