Откараха с линейка сервитьорка в болницата, а час по-късно... 
25 май 2022 09:09 Mobile watches 548 прочита Mobile comments 0 коментара

Откараха с линейка сервитьорка в болницата, а час по-късно... 

Тийнейджърка от английския град Базилдън, която не подозираше, че е бременна, внезапно роди дъщеря си след работа, пише The Sun. 

През май 2019 г. Джоди-Мари Аш, тогава на 18 г., работила като сервитьорка и нямала никакви планове скоро да става майка. 

Британката пушела, пиела и взимала противозачатъчни, за които обаче понякога забравяла. 

Към края на една от осемчасовите си смени тя почувствала силна болка в корема и гърба и била откарана по спешност в болницата. Там лекарите изненадващо установили, че Аш ражда, а час по-късно на бял свят се появила дъщеря й Скайла. 

"Отидох в болница с болки в корема, а излязох с бебе. Мислех, че болката е заради апендицит или защото съм яла нещо развалено. Мислех за всички тези неща, но нито за секунда не помислих, че раждам", разказва Джоди. 

"Нямах никакви симптоми. Имах менструация през цялото време и изобщо не ми се гадеше", добавя тя. 

 

 

 

Британката твърди, че така и не почувствала, че в нея расте нов живот - нямала корем, а веднъж дори си направила тест за бременност, който бил отрицателен. 

"Мисля, че бях шокирана и изненадана. Всичко беше малко сюрреалистично", споделя още младата майка. 

Сега дъщеря й е на годинка, а Джоди си прави тест за бременност на всеки три месеца, за да е сигурна, че няма да бъде изненадана отново по същия начин. /jenata. blitz. bg 


 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката